Terrastegels 100×100 gekocht bij Jan van Erp

terrastegels 100x100 kopen

Wil je terrastegels 100×100 kopen? Doe dit dan bij Jan van Erp. We hebben al vele zomerdagen buiten genoten op ons heerlijke terras. De grote tegels hebben een luxe uitstraling en geven een enorm gevoel van ruimte. Ik durfde eerst niet te gaan voor zulke grote tegels, maar ik ben achteraf enorm blij, dat we het advies van Jan van Erp opgevolgd hebben.

Heel vakkundig geholpen

terrastegels 100x100 kopen

Ze hebben uitgebreid de tijd genomen om ons goed te adviseren. Wij houden van ruimte en wilde een ruimtelijke uitstraling doorvoeren op ons terras, maar wisten niet goed hoe dat aan te pakken. Een vakkundig medewerker van Jan van Erp heeft ons diverse mogelijkheden laten zien. Zelf dachten wij aan een kleiner formaat tegel, maar hij raadde ons aan de terrastegels 100×100 te kopen. Daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Ons terras oogt heerlijk ruim, precies zoals wij het in gedachten hadden.

Ontzettend bedankt

Bedankt voor jullie vakkundig advies. We zijn heel blij, dat we jullie advies opgevolgd hebben. Dit hadden we zelf nooit bedacht. We hebben nu een riant terras, waar we de hele zomer van genieten. Ontzettend bedankt!