Letselschade? Snel bellen

Enige tijd geleden reed ik in mijn auto over de dijk en werd ik van achteren geramd. Ik verloor al snel de macht over het stuur en kwam in het water terecht. Ik had ernstige letselschade, maar eigenwijs als ik ben, ging ik al snel door met mijn dagelijkse leven. Tot ik na een week of twee finaal tegen de mand liep. Ik had last van een whiplash en moest hoge ziekenhuisrekeningen betalen. Tijd om een letselschade advocaat te bellen dus.

Waar vind je de juiste?

Waar vind je de juiste advocaat om je te helpen? Ik zoek het altijd het liefste dichtbij huis. Daarom koos ik voor een letselschade advocaat Den Bosch. Zo weet ik zeker dat iemand snapt wat voor persoon ik ben en kan ik behandeld worden op een manier die goed voor mij is. Ik zocht een tijdje online via Google en kwam al gauw bij de juiste persoon terecht. Ik belde hem op en hij ging direct voor me aan de slag. Een week later zat ik voor hem op zijn kantoor en vertelde hij me dat hij bezig was de schade te verhalen op degene die het ongeluk veroorzaakt had. Ik wist daardoor dat ik bij de juiste persoon terecht gekomen was.

Op tijd bellen

De rechtzaak begon en al snel werd me duidelijk dat ik te lang had gewacht met bellen na mijn ongeluk. Doordat ik met mijn stomme kop gewoon doorgegaan was met het dagelijkse leven, kon de tegenpartij nu zeggen dat mijn letselschade niet door hen veroorzaakt was. Het begon er even op te lijken dat ik de zaak zou verliezen. Maar gelukkig wist mijn top advocaat de dingen zo te spelen, dat ik mijn gelijk kreeg. En ik deed het echt niet om er een slaatje uit te slaan! Ik had serieus hoge rekeningen te betalen en had nog steeds last van mijn nek. Gelukkig besloot de rechter dat ik recht had op een flinke som met geld, waardoor ik mijn rekeningen allemaal kon betalen. Daarnaast gaf hij me de gelegenheid te herstellen en in de tijd dat ik niet kon werken, er een basisinkomen voor mijn beschikbaar was. Ik raad je wel aan om meteen te bellen als je letsel oploopt door een ongeluk. Straks heb je niet zo een goede advocaat als ik en raak je in de problemen. Als je overal alleen voor moet opdraaien gaat het echt niet goed. Bellen dus!