Een stapje verder

Zoek je een interieur dat net iets ander is? Een spiegel ovaal maakt het eigenwijs. Hij is namelijk niet alleen erg stijlvol, maar ook best speels. Ideaal dus voor wie een stapje verder wil gaan dan de klassieke rechthoekige spiegel. Een spiegel ovaal is er bovendien in verschillende soorten. Zo vind je de ideale spiegel voor de ruimte die je een upgrade wil geven.

Een wandspiegel is bijvoorbeeld prima geschikt om een saaie muur in je woonkamer op te leuken. Hij valt niet alleen op, hij doet de ruimte ook groter en lichter lijken. Heb je een kale muur aan je schouw? Dan is een schouwspiegel perfect om ze wat karakter te geven. Een staande ovale spiegel is dan weer erg handig in de badkamer of de hal.

Variatie alom

Kies je je spiegel ovaal? Dan kies je ook meteen voor een zee aan variatiemogelijkheden. We spraken al over de verschillende vormen, maar ook in het ontwerp van een ovale spiegel kan je eindeloos variëren. Zo valt een decoratiespiegel erg op in je ruimte door zijn vaak eigenwijs design.

Ook voor de lijst van een ovale spiegel is er een ruime keuze: van klassiek of landelijk tot modern of industrieel. Tot slot kan je ook variëren in de ruimte of specifieke plek waar je je spiegel plaatst. Een staande ovalen spiegel kan je namelijk makkelijk verplaatsen om je interieur af en toe een frisse look te geven.

Op maat

Er is een zodanig ruime keuze aan ovale spiegels dat je voor elke muur of elk hoekje je huis de geschikte spiegel vindt. Klein, groot, klassieke lijst voor een romantisch interieur of liever zwart staal voor een stoere indruk … Welke spiegel heeft jouw voorkeur? Heb je toch nog een ander specifiek idee in gedachten voor een spiegel ovaal én helemaal passend aan jouw wensen en ruimte? Je vindt makkelijk een spiegel ovaal op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *