Een lekkere warme trui voor in de winter

Warmte en comfort

Deze sweater laat je niet koud staan, want in de sweater van Woolrich zal je geen rillingen krijgen. De trui is gemaakt met de instelling dat je het niet koud gaat krijgen op een koude winterdag in december. Dit door het materiaal waarvan de sweater is gemaakt, daar lees je meer over onder het kopje materiaal. De trui is niet alleen geschikt voor een koude winterdag, maar kan ook nog eens dienen als jas op een frisse zomeravond. Dit item van Woolrich heeft een zeer comfortabele pasvorm, en is ook nog eens lekker zacht. Hij is verkrijgbaar in de maten s t/m xl

Kleuren en stijl

De Woolrich sweater is verkrijgbaar in allerlei kleuren, van blauw, tot rood, tot groen. Ongetwijfeld matcht er wel iets in je kast met deze trui. Niet alleen vanwege de verschillende kleurkeus, maar ook vanwege de simpele maar mooie stijl van de trui. De trui past goed op een simpele spijkerbroek, maar kan eigenlijk overal wel bij.

Materiaal

Dit item van Woolrich is gemaakt van 100% katoen, dit zorgt voor de warmte en het optimale draagcomfort waar we het al eerder over hadden. Deze trui is niet geschikt voor chemisch reinigen en ook is het niet aan te raden de trui te drogen in een droogtrommel. De trui heeft een minimale stretch. De trui moet gewassen worden op maximaal 30 graden en gestreken worden op maximaal 110 graden.

De Woolrich sweater is een echte klassieker.

Mocht u nou interesse hebben gekregen in deze mooie, klassieke en stijlvolle trui, wacht dan niet langer en koop nu hier uw Woolrich sweater in alle soorten, kleuren en maten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *