Dolblij met mijn keuken in Oss

keuken Oss

Ik woon al mijn leven lang in Oss. Sinds twee jaar heb ik mijn eigen appartement. Ben ik zo trots op! Had er jaren voor gespaard en nu is mijn droom uitgekomen. Het viel me wel tegen wat ik uiteindelijk nog over had voor mijn keuken aan budget. Een keuken in Oss vinden die viel binnen mijn budget en wensen was dan ook nog niet zo simpel. Eerst ben ik op internet gaan zoeken, daarna ben ik de keukenwinkels afgegaan in Oss. Voor een keuken in Oss moest ik wel even de tijd nemen, het kostte me drie maanden om bij de winkel van mijn dromen uit te komen. Die winkel van mijn dromen, dat was hier! Ik kwam binnen en mijn oog viel meteen op mijn droomkeuken. De keuken viel binnen mijn budget, maar had ook heel veel te bieden. Een verkoper bood me een kopje koffie aan en binnen een uur waren we eruit.

keuken Oss

Koffie en broodjes

Voor de mannen die de keuken kwamen plaatsen had ik koffie en broodjes op tafel staan. Dat verdienen die mannen gewoon, het zijn harde werkers. In een ochtend stond mijn keuken en heb ik ook nog een eitje voor ze gebakken. Ik was zo blij! Na een week was er een kastje die niet goed dichtging. Toen heb ik gebeld en werd dit binnen drie dagen verholpen. Echt een fantastische winkel dit!